3

Gräl

Fy farao vad trött jag blir. Minibus tycker inte om sin mat. Mannen slarvar bort sin egen bearnaisesås och resultatet är att han gnäller och svär mer än vanligt och är sur, vrång och tvär. Sen som om det inte räcker med det så gnäller han om att han alltid får äta kall mat och enligt honom så är det mitt fel.

När jag påtalar för honom att han låter sitt dåliga humör gå ut över oss alla kontrar han med citat: "mitt humör går bara ut över mig själv". Då undrar ju jag, hur farao är det möjligt då han gormar, skriker och svär bara några ynkliga meter ifrån oss. Blä!

Sen som pricket över iet så börjar Skräpfian kaxa upp sig och lägga sig i så allt blir eter värre.

Kanske dags att försöka äta nu trotts att matlusten för länge sedan försvunnit och därefter gå och lägga sig och låta surpellen till make roa sig själv. Hoppas innerligt att han är på bättre humör i morgon.

1 Martina:

Haha förlåt att jag skrattar men jag kan känna igen mig lite i det där tänket att " min ilska går bara ut över mig själv "..... Fast innerst inne så vet jag ju att andra drabbas utan att ilskan är riktad mot dem....

2 trollet:

oj, håller en tumme för bättre humör imorgon=))

3 kerstin:

Usch så tråkigt det låter. Klart att ilskan går ut över er när han gapar och skriker i samma rum som er. Hoppas hans humör är bättre idag och att han lär sig att hålla reda på sin beasås.