1

En tydlig viljedemonstration

Just nu sitter jag på jobbet och skriver. Något som är rätt ovanligt. Jag ogillar ju starkt att använda andras datorer. PÅ min egen vet jag vart allt finns och det fungerar som det ska. Här vid denna dator är det inte den bästa ergonomiska ställningen. Ok, skall jag vara ärlig så är det väll inte det hemma heller. Där halvligger jag ju i soffan med min laptop på vardagsrumsbordet. Men där är det i varje fall bekvämt.

Nåja, nog gnällt om det, tänk om jag skulle ta och komma till saken nu. :-)

Jag har alltid tyckt att det är bra att visa vad man vill och inte vill och jag har jobbat mycket med det när det gäller mina barn och då främst med min Babbelpelle.

Jag står fortfarande fast vid att det är bra att visa vad man vill på ett tydligt sett. Men idag har jag fått erfara ett sett att visa sin vilja på som kanske var att ta i en aning i överkant, hur som helst så fick jag kramp i skrattmusklerna av att hålla skrattet inom mig. Men ibland bör man liksom göra det även om det finns ett ordspråk som säger "ett gott skratt förlänger livet".

Men hur som helst var det en trevlig sak att se, även om jag inte på minsta vis vill uppmuntra det. Nu är jag i varjefall en erfarenhet rikare.

*ler* Nej, jag tänker inte gå in på detaljer om vem, vad eller hur. Ni får fortsätta vara nyfikna. Men en ledtråd kan ni få, tänk er ett litet barn som inte får som de vill.

1 Jilina:

aha vi har "samma" ställning med laptopen läser jag haha.nej det är skönast att anv sin egen. man "känner" den ju så att säga. min pappa ha en precis likadan laptop som jag har men det känns bara skumt då jag lånar den då jag är hos honom.