5

Tack för middagen älskling


Delar ut lite haklappar till er som dregglar ;-)


Mannen bjöd mig på underbart god middag ikväll. Potatisgratäng med färsk skivad champinjon i och två laxbitar som han tillagat i foliepaket i ugnen. Supersmarrigt var det. Kanske en liten aning för stor portion, det hade typ räckt med hälften. Men det var ju så himlans gott så självfallet åt jag upp allt.

Tips på vad jag kan ha till resten av min frysta portionsförpackade lax som ligger i frysen mottages med stor tacksamhet. Har som vanligt idetorka.

1 M:

Gott med lax! Dock har jag en fix idé att jag inte kan äta något annat till fisk än vanlig kokt potatis eller potatismos - allt annat går bort för annars kan jag inte njuta av fisken, av nån konstig anledning... har alltid varit så, ända sen jag var yttepytteliten.

Klart vi kan men hur länkar man nåns header?

3 Evve:

Hejsan ohhh detta såg gott ut =) hoppas allt väl i vinterkylan. Kika in min blogg & var med i tävlingen =)

Kram

Så gott de ser ut! :DSv: Hehe verkligen konstiga drömmar man kan ha för sig när man är gravid :)

5 kerstin:

Åh vad gott det ser ut. Springform har inget med ordet springa att göra alltså kuta iväg utan den springa som bildas vid botten när du öppnar den. Ingen gryta utan en ugnsfast stor form som man lägger fläskfilen i botten på sen brer man över stuvningen. Sture har receptet på stuvningen i huvudet och jag med vi har inget recept, men stek svampen och strö över mjöl sen spär du med mjölk till lagom tjocklek, salta och peppra och använd även soja tills den har en fin ljusbrun färg.