6

Lördagsgott!

Nu har jag bestämt mig. Nu åker chipsen ut till förmån för den mer färggranna skålen. Dippen däremot blir svårare att släppa. Men vad säger man, ett steg i taget. Läsken är borta sedan länge och utbytt mot isvatten eller mjölk. Försöker i möjligaste mån att undvika saft med, undantagsvis hemmagjord som är god, köpesaft smakar sockerlag och konservering bara. Vad gäller joucer så föredrar jag färskpressad som vi just pressat själv framför de färdiga i butik med massa skumma tillsatser.

Har legat och funderat på vad det är jasg verkligenj gillar med chips och det är nog dippen till, vilket ledde till beslutet att byta ut chipsen mot exempelvis morotsstavar, gurkstavar och paprikastavar.

Vad brukar du ha till din dipp?

Jag äter i stort sett aldrig chips, det är popcorn som är min svaghet :)

Sv: Haha ja, varje fredag nämns mina popcorn i bloggen. Jag gillar ICA's egna bäst.

3 M:

Är inte jätteförtjust i dip och brukar inte ha det till chips om jag nån gång äter det... tycker dock att det är gott till grönsaksstavar, men äter det alldeles för sällan. Tycker riktigt mycket om nachochips med salsa till... det är säkert lika onyttigt som vanliga chips, men jag har inbillat mig att majschipsen är nyttigare ;)

4 kerstin:

jag har grill chips till min dipp. Vilken är din favorit dipp? Tortilla från Estrella är godast tycker jag.

Det verkar som ett bra beslut tycker jag. Jag gillar chips gräddfil och löksmak och brukar ha guacamole till. Men jag har också insett att det mest är guacamolen jag vill ha och den kan man lika väl ha osötade kex eller knäckebrödsbitar till.

6 Louise:

Börjar bli gammal och senil, vet inte om jag svarade här... tror jag började skriva något och trodde jag postat... men, men :PBrukar inte ha dipp... Brukar mest äta popcorn.

Åt så mycket popcorn ett tag och jag gick ner i vikt under tiden så jag sa att jag uppfunnit "popcorn-dieten". Haha.

Äter jag chips blir jag jättekass i magen oftast :(