1

Besöket på Capio då

Jag lovade ju att berätta om min dag uppe i Stockholm då jag och mannen var i Hörsalen på Capio S:t Görans sjukhus. Men förkylningen har helt deckat mig. Ja, jag var förkyld och hade lite feber redan då jag åkte till Capio, men det verkar jag inte ha varit ensam om för det hostades och snorades och nös mest hela tiden bakom mig.

De berättade lite om hur de brukar gå till hos dem och en massa massa statistik. Men jag står fast, jag vill opereras även om det skrämmer mig. Men jag har ju funderat på det i två år innan jag ens gick med på att ställa mig i kö och nu har jag stått i kö i två år så det är ju inte precis något infall från min sida.

Men jag fasar verkligen för de dära sprutorna som jag tydligen måste ta i 10 dagar efter operationen, de får mannen ta hand om. Jag vill även be er som läser om op här i bloggen att inte prata om det någon annanstanns eftersom det faktiskt fortfarande känns som en privat del i mitt liv.Efter föreläsningen passade jag och mannen på att gå på en restaurang på Årsta Torg.
Det var riktigt gott och gudomligt avkopplande att äta utan barnen klättrandes runt oss.
Kött med gorgonzola i. Sen var det rödvinssås till och underbart god potatisgratäng. Jag valde även att lägga till bearnaisesås.
Vist ser det gott ut?


Såhär kan tallriken se ut då maten varit en riktig smakorgasm.


Tyvärr är min kamera inte så bra på att ta foton när det är mörkt så därför är fotot extremt kasst. Men här åt vi, och jag känner att jag kan rekommendera restaurangen också.

1 M:

Mmm... din mat såg jättemumsig ut! Först tänkte jag "vilket nyttigt alternativ hon valde" tills jag såg den mumsiga gratängen ;) Planka är inte min favvis, det brukar bli så geggigt tycker jag, men ditt såg tokgott ut - särskilt nu när jag sitter med isvatten och en banan och funderar på vad jag ska äta till lunch idag :)