4

Fest på jobbet

Ikväll åkte jag färdtjänst för första gången, sådan där jag får betala egenavgift på. Tidigare har jag endast åkt såkallade arbetsresor, som faktureras månadsvis. Men det gick ju bra det med. Jag kom fram dit jag skulle i tid och blev även hämtad i tid. Riktigt smidigt faktiskt.

Tyvärr fungerar ju mitt minne som ett durkslag, allt verkar rinna ut. Hur jag än vrider mina stackars halvdöda hjärnceller så kan jag inte komma på vad sjuttsiken bandet kallade sig. Men det var i varjefall riktigt trevligt, med levande musik.

Passade även på att filma lite vilket inte var helt lätt, filma en fest utan att visa de som var med men ändå visa lite av festen. Ja, titta så förstår ni. =)

Sen till er från jobbet som jag vet kikar in ibland, det vore kul om ni lämnar en kommentar när ni ändå varit här. =) Ja även ni andra med såklart.

Sv: Haha den där bråkiga mamma är jag redan i deras ögon, Maja gick ju där förra året och då sa jag min mening både en och tre gånger. Psykologen skrev att det bästa, för Leo, är en resursperson som är med honom under dagen och lär sig saker på Leos sätt som han klarar av. Så dagis ska ta reda på vem det är inom skolan jag ska prata med för att det ska vara klart när Leo börjar. Finns det ingen resurs och ingen anpassad undervisning får Leo vänta hemma tills det finns.Vi får i alla fall ett år till på oss på dagis, så det kan jag andas ut över.

I hans värld handlar allt om hur andra kan uppfatta det, allt måste ha en bra yta och vara perfekt. Och med en diagnos är man inte perfekt, men folk utan diagnoser är inte heller perfekta. Jag tror att inte vill ta till sig vad det innebör, för han vet att det även betyder mycket jobb, saker man får kämpa för, bråka med kommun och skola och sjukvård. Och det är han inte beredd att göra ens för sin son, så då är det lättare att hävda att problemen kommer ifrån mig.

Sv: Ja jag tycker att han är perfekt. Men för hans pappa handlar allt om hur det ser ut utifrån, och då är det ju bra att kunna "skylla" Leos beteende på mig och låtsas som att allt är toppen när han är där. Det han inte tänker på är att det är Leo som får ta smällen av att inte få det stöd han behöver när han är där.

4 Jossie:

Hej!Just nu har DU chansen att bli en stjärna för en vecka! Kika in hos mig och läs hur! :)/Jossies.se