2

Mentalt utmattad

Idag var jag och träffade Ebba. Skillnaden idag mot alla andra gånger var att jag efteråt inte känxe lättnad utan jag kände mig helt slut. Dagens möte var riktigt riktigt tufft och jobbigt. Men jag fick en del information som jag inte fått tidigare vilket var bra.

Orkar inte tänka så mycket nu och ja, bloggen har blivit lidande också men ja, sådant är livet så jag tänker inte be om ursäkt för att bloggen blir lidande, det tillhör. Alla har vi svackor och själv tycks jag ha fastnat i kvicksand nere i en djup svacka.

I morgon skall vi till tandläkaren med Kevin. På fredag skall jag träffa läkaren på psykiatrin. Måste nog erkänna att jag på ett sett längtar efter det. Jag hoppas att läkaren har något bra förslag att komma med som kan hjälpa bättre nu när inte Cipralex räcker till längre. :-/ Håll tummarna!

1 M:

Tänk inte på bloggen och oss som läser den i första hand... Det viktigaste är DU och hur DU mår!



kram

2 kerstin:

Läkarna gillar inte att skriva ut tabletter, men de verkar gilla att man mår uselt istället. Jag förstår att de kanske vill att man i kombination med medicin ska gå till en psykolog för att kanske på sikt må bättre och slippa äta medicin. Men du går till en psykolog redan så hoppas att de inte tjafsar om att skriva ut det du behöver. Ingen ska behöva må dåligt pga att läkarna är korkade.

Låt bloggen bli ,lidande känn inga krav för vi som läser (iallafall jag) vet att du kommer tillbaka och knappar på tangenterna igen.